top of page

Vælg din enhed

Diagnosering
Reparation
Fandt du ikke din enhed?

Oplever du også problemer med din enhed? Så er vi her for dig. 

Vi tilbyder nemlig hurtig problemløsning af din telefon, alt fra vandskade, systemfejl, ufunktioonelle dele eller noget helt andet.

 

Vi foretager gratis fejlfinding af problemer på din enhed. Du får et tilbud kort efter indlevering, før vi begynder reparationen/fejlretningen.

 

Så frygt ikke den store regning, vi spørger før vi starter! (For nøje undersøgelse af vandskadede enheder, foretages der en udvaskning af ir og skidt, hvilket koster kr. 100,- dette bliver kunden informeret om før rensningen.)

Fandt du ikke din enhed på siden, så kontakt os!

 

Da vores varelager er begrænset, har vi ikke alle reservedele til hver enkelt enhed liggende på lager, men har mulighed for at få det hjem indenfor god tid.

 

Oplys os enhedens model og fejl, og vi vender tilbage hurtigst muligt med en pris og behandlingstid. 

Når man snakker om reparation af elektronik, forventer man en ventetid, der typisk ligger på 1-2 uger. Vi går meget op i en god service, derfor prøver vi på at klare reparationerne indenfor 1 time.

 

Reparationstiden er på ca. 30-60 minutter, alt afhængig af hvilken enhed og reparation der er tale om.

 

Vi stræber efter, at benytte os af markedets bedste kvalitet af reservedele. Prisen for en reparation er yderst vigtig, derfor er vi en af Danmarks billigste. Vi yder 24 måneders reklamation på udskiftet / repareret reservedel.

bottom of page